Have a question? Give us a call: +86 17865578882

Su'ega ma'a'a ole u'u fa'ato'a fa'asuavai

O le fa'amea fa'apalapala eletise o vaega taua ia i galuega viliina, ma o lo latou ma'a'a o se mea taua tele i le fuafuaina o lo latou tumau ma le fa'atinoga. O le su'esu'eina o le maa'a'a o le vili va'ava'a e taua tele ina ia mautinoa ai lo latou lelei ma le fa'amaoni i fa'aoga vili eseese. O se tasi o auala e sili ona aoga mo le su'eina o le maaa o le fa'a'au'au va'a o le fa'aaogaina lea o le su'ega ma'a'a Leeb feavea'i. O lenei masini e ofoina atu se auala faigofie ma saʻo e fuaina ai le maaa o le faʻamaʻi vaʻa eletise i totonu o le fanua poʻo le fale gaosi oloa.

O le fa'agasologa o le su'eina o le ma'a'a o le fa'ato'a fa'ato'a fa'asuavai i le fa'aogaina o le su'ega ma'a'a fe'avea'i Leeb e aofia ai le tele o mana'oga autu e fa'amautinoa ai taunu'uga mautu ma tumau. Muamua, e mana'omia le tapenaina o le pito i luga ole va'a fa'ato'aga e ala i le aveeseina o so'o se mea leaga po'o ni fa'aletonu e ono a'afia ai le sa'o o le fuaina o le ma'a'a. O le pito i luga e tatau ona lamolemole, leai se faʻamaʻi ma le suauu.

A mae'a loa le tapenaga o luga, o le isi laasaga o le tu'u lea o le su'ega ma'a'a fe'avea'i Leeb i luga o le fa'a'u'u fa'ato'a. O le masini ua faʻapipiʻiina i se suʻega e tuʻuina i le faʻafesoʻotaʻi ma meafaitino, ma faʻaaogaina se malosi e fai ai se faʻailoga laiti. Ona fua lea e le masini le saosaoa toe fa'afo'i o le indenter, lea e fa'aaoga e fa'atatau ai le ma'a'a o mea e fa'atatau i le fua o le maaa Leeb.

I le faʻaopoopoga i le faʻagasologa o suʻega, o loʻo i ai ni manaʻoga faʻapitoa e manaʻomia ona mafaufauina pe a faʻaaogaina se suʻega faʻamalosi Leeb feaveaʻi mo suʻega faʻamaʻaʻaina hydraulic breaker. E taua tele le fa'avasegaina o le masini i taimi uma ina ia mautinoa le sa'o o fua. E fesoasoani le fa'avasegaina e fa'ailoa so'o se suiga i le si'osi'omaga o su'ega ma fa'atumauina le fa'amaoni o faitauga ma'a'a.

E le gata i lea, o le tagata fa'afoe o lo'o fa'atinoina le su'ega ma'a'a e tatau ona a'oa'oina ma malamalama lelei i le fa'aoga tatau ole su'ega ma'a'a Leeb feavea'i. E aofia ai le malamalama i tulaga fa'apitoa ma tapula'a e mana'omia mo le su'eina o le maa'a o le fa'a'au fa'ato'aga ma fa'amatala sa'o i'uga.

I le fa'ai'uga, o le fa'aogaina o se su'ega fa'amalosi Leeb feavea'i e ofoina atu ai se auala aoga ma lelei mo le su'eina o le ma'a'a'a o fa'a'au fa'ato'a fa'atosina. E ala i le mulimulitaia o manaʻoga ma faʻataʻitaʻiga talafeagai, e mafai e le au gaosi oloa ma le viliina o tomai faʻapitoa ona faʻamautinoa o loʻo faʻamalieina e vili faʻauʻu faʻataʻitaʻiga tulaga maʻaʻa manaʻomia mo le faʻatinoina lelei ma le umi o le ola i galuega vili.


Taimi meli: Aug-30-2024